Jag

aimg_6423

Det är jag som är Elin. Glaset tycks halvfullt och jag skrattar ofta åt vardagens suspekta mix av äkta och fabricerad lågmäld ångest, blandat med stråk av eftertänksamhet. Är ständigt på språng och oftast en aning rastlös, letar ständigt efter vardagshumoristiska ögonblick och trivs ändå bäst hemma. Går in för saker med stort engagemang men tröttnar om det saknas dynamik.

Bor i världens mest färgsprakande mönsterpassade röda hus på landet utanför Alingsås ihop med sambon Niclas, dottern Ellie och hundarna Tvist, Vilja, Skryt och Duck, två kaniner och ett par nya vänner från Syrien. Ägnar ledigtid åt massor av kaffe, ord, detaljer och vardagshumor, agility och vallning, fotograferingar, husbilsturer, promenadsteg, islandshästritter, matlagningar med varierande resultat och suspekta kultfilmer med rökig whiskey till.

Har en kandidatexamen i kulturstudier, jobbade som kultursamordnare i flera år innan jag hoppade av. Hittas numer på KulturUngdom med ung kultur samt fotograf i egen firma när andan faller på. Har hellre fler järn i elden än färre, är hellre i rörelse än still.

Kontakta mig gärna på elin @ hippyland.se

Annonser

2 kommentarer till Jag

  1. Jan skriver:

    Vad fina ni är!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s