Sivkurs, KM, agilitytävling, Lindabesök & drinken från helvetet

I veckan som gick tävlade jag och Vilja klubbmästerskap på Alingsås BK med valda moment från lydnadsklass 3. Hon kändes helt perfekt cool och samlad inne på plan – såpass att jag har bokat en tid hos fysioterapeut Pro Bono K9 för att säkerställa att det inte är nåt fel på henne ;) Jättenöjd med fria följet och inkallning med ställande som belönades med full pott.

På lördagen for vi ner till Fjärås för att starta Hippie i fyra lopp i Elin Fahlgrens träningstävling i agility. Ett bra sätt att kolla läget. Hippie var trygg, samlad och jättepeppig hela dan trots stökig miljö och tog i på maxfart alla lopp ♥ Glad att vi åkte trots kompaktmörker, tidig morgon och alltigenom vidrig decemberförkylning med kamikazeuppdraget att hålla en 8-månaders bebis på solskenshumör en halvdag i ett ruggigt ridhus i västsverige (vilket emellertid av någon outgrundlig anledning gick utmärkt).

Därefter sprang veckan iväg i en rasande fart med heldagssanering av hus, mormorlunch, tandläkarbesök med tandlagning och inbokad kurs för Siv Svendsen hela helgen ihop med Linda, Djinn och Ghlennh (?) som rest ner från uppsalahållet. Kursen för Siv alltså – fasen vad bra! Peppig lydnad i sin bästa form. Tyvärr eskalerade min förkylning från vidrig till jag kan inte ens se ut ur huvudet vilket gjorde att kvällarna efter kursen slutade med ett nödrop strax efter klockan 20 förutom igår då vi chockade med både Silvia Trkman-film och en svulstig drink som hade passat bättre som livsuppehållande åtgärd efter att ha legat under en rotvälta tre dar strax utanför Kiruna.

Annars har vi mest roat oss med att jobba med och heja på Hundsportens insamling till Musikhjälpen som samlade in en bra bit över 300 000 kronor, träna specialsök, doppa majskrokar i hallonsås och maratonkolla på Homeland.

Denna vecka kastar vi oss handlöst mellan sjukgymnastbesök, vallningsträning, grötkladd och champagnefika i Granvattnet. Nånstans däremellan tänkte jag uppbåda lite julstämning genom att misslyckas med knäck, skicka iväg tveksamma julkort och hugga ner någon form av barrträd.

Allt för nu!

 

 

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s