Bra eller skenbart bra, bubbel, mer vin och riktigt god lydnad.

oIMG_9127 oIMG_9125 oIMG_9126 oIMG_9156 oIMG_9123 oIMG_9141oIMG_9153 oIMG_9142 oIMG_9159 oIMG_9122 oIMG_9165 oIMG_9168 oIMG_9170 oIMG_9176 oIMG_9182 oIMG_9183 oIMG_9200 oIMG_9207 oIMG_9261oIMG_9129 oIMG_9130 oIMG_9131

Måndag och tisdags spenderades hemma hos Heléne med Viljas bror Tarzan, bordercollien Mick och terriern Tiger. Måndagen ägnades åt snabbträning i strålkastarsken och därefter bubbel, tilltugg, middag och diskussioner om såväl träningsmetoder, lokala kulturföreningar, skillnaden mellan bra och skenbart bra, filminspelning, mode i hundträning och erotiska relationscenter. Tisdagen startade med kaffe, panodil, mangoyoghurt och en lerig promenad med kvartetten. Vilja och brorsan Tarzan levde rövare i lerdiken och vattendrag medan Tigge Terrier höll sig på behörigt avstånd femtio meter efter och den lite mer subtile och värdige gentlemannen Mick femtio meter före;)

På tisdag förmiddag styrde vi bilarna mot Klubbarps hundklubb och tränade några timmar i strålande oktobersol. Häftigt att se hur lika syster och bror är – det är precis samma fullt-ös, höga, glada svans, utstrålning och aldrig sinande energi. Heléne är en fantastiskt duktig hundtränare och den fina känslan och samarbetet henne och Tarzan emellan går inte att ta miste på. Ser fram emot att vråla mig hes över deras prestationer på SM framöver :-D Efter finlunch på en trevlig restaurang/handelsträdgård styrde jag Fiskfixar-opeln hemåt och kraschlandande i horisontalläge, nöjd efter en riktigt god mitt-i-veckan-helg med många nya träningstankar, en trött BC och en supertrevlig ny östgötsk bekantskap.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bra eller skenbart bra, bubbel, mer vin och riktigt god lydnad.

  1. Rebecca skriver:

    Underbart söt och galen bild längst upp till höger!

    Du skriver riktigt underhållande och intressant. Bokmärker din blogg:-)

  2. high5 skriver:

    Du är ju för go! Och ingen kan väl påstå att vi inte har ett brett register i våra samtal. ;) Uuuuunderbara bilder! Tack för en riktigt bra start på veckan! Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s