Debut i LK2, tatueringsmani & Musikhjälpenpepp

Skärmavbild 2013-12-14 kl. 17.57.25 Skärmavbild 2013-12-14 kl. 17.57.09 Skärmavbild 2013-12-14 kl. 17.56.19 Skärmavbild 2013-12-14 kl. 17.55.59 Skärmavbild 2013-12-14 kl. 17.55.31

Det senaste: livets första besök på en tatueringsstudio efter idogt googlande och allt ifrån grytvantsgädda-i-spets till rådjur till björnar med kaffekoppar på huvudet till varför inte en helt vanlig ros. Med rutinerat tatueringssällskap och kelpievalpsumgänge såklart. Massor med pepp, hejande och nästan dygnetruntkollande på fantastiska Musikhjälpen på SVTplay (och lite live på Gustav Adolfs Torg – när jag ändå var inne i stan, drack finkaffe och köpte en retrobarnvagn. Ja! Hjälp!) Årets finaste vecka, helt klart. Idag scones, julkalendersikappkikande och debut i lydnadsklass två på Tjörn. Vi började snöpligt med att nolla platsen (reste sig och la sig igen – 40 poäng bort) så då är man ju i praktiken redan körd, men vi uppbådade nytt engagemang och körde igenom resten av programmet. Fem tior (läggande, inkallande, ruta, hopp och helhet), en 9.5 (apportering), en 9 (fot) och en 8 (fjärr). 152 poäng således, ett andrapris och tredje plats. Fina, lilla ambitiösa hund som dock behöver mer rutin och säkerhet i tävlingsmiljön och bland nya hundar. Fick återigen beröm av tävlingsledaren och ett par medtävlande att det såg glatt och fint ut, vilket värmde i hjärtat ♥. Dessutom gick det bra för både träningskompisarna Jonna & Zolo med förstapris i eliten och Bess & corgin i tvåan och bästa bipolära hejarklacken Mia aka Yoghurt var på plats så en fin dag blev det allt som allt. Nu hoppas jag att jag hinner i alla fall nån mer tävling, innan det är färdigbakt. En väldigt trött collie har legat i framstupa sidoläge hela kvällen i alla fall.

Imorgon firas det ettårsdag ihop här hemma, med besök i både stallet, på hästryggen och ena eller andra överraskningen. Resten av kvällen Musikhjälpentittande, kall tröstpizza, joggingbyxmood, lussebullar, espresso och lyckligt viss om att just imorgon är det kompromisslös sovmorgon.

Edit:

Meh! Glömde ju blogga om Håkan Hellström-konserten! Det var i alla fall magiskt, jag hade foglossningar-från-hell, jag och Frida slängde lussebullar just överallt runt omkring oss, baristan med världens darrigaste handlag gjorde fantastiskt kaffe och exakt alla krogar utom en suspekt kinarestaurang hade fullt. Vi fick dock tiden emot oss och missade den friterade bananen och båda var förkylda som as men sjukt snygga i våra nyinköpta ”det kommer aldrig va över för mig”-tröjor. Kortversionen. Så att jag aldrig aldrig glömmer.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Debut i LK2, tatueringsmani & Musikhjälpenpepp

  1. Kei skriver:

    Hurra!
    För allt.
    <3

  2. Ping: 1apris LK2, vanföreställningar & uteblivna julsmörgåsar | HIPPYLAND

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s