Om att man måste veta skillnaden. Om färglösa hinkdagar, vallning och en långhelg i Paris.

insta7 insta8 insta9 insta10 insta2 insta4 insta3 insta1

September som den bästa av månader även om utetiden begränsats av färglösa migräntimmar över hinken. Typiskt dåligt, men allt ska visa sig ha en anledning.

Lite grann sådär:

ninah121022

You get some, you lose some. En del saker: lika bra att få det överstökat. En del annat: att glädjas åt, fnissa över och djupdyka i. Man måste veta skillnaden, annars blir livet outhärdligt.

De senaste veckorna lite grann i dvala men i alla fall: dejt med kelpieAske som slutade med tre stygn och nervös sillpicknick på Alingsås Djurklinik en söndageftermiddag, vallning på Kalotes kennel med Hippie och lite grann med Vilja – roligt att valla på får som inte är vana vid eye-hund, det borde alla BC-ägare prova (de flesta får är ju, när allt kommer omkring, BC-får). Även: inflyttningskalas i huset med långväga och kortväga gäster. Trevlig kväll med brokig presentutdelning: rosévin inslaget i gaffatejp, sticksåg, nybakt surdegsbröd och en carpe diem-blomma från Alet. Det bästa av allt: brasan tänd, huset piffat, mängder av tapas. Dagen efter restfest med Irene, Manne & Madeleine. Bara en slemmig burk med syltlök blev kvar så vi räknar resterna som lyckade. Också: inställd biokväll, utlästa Fredrik Backman-böcker, krispiga promenader med säsongens sista simträning utomhus, spår med Hippie, rabarberfika med Vilja och high everyday life med Tvist: springa så fort man kan, höra sin egen stämma eka över sjön, slita i en pinne. Därtill ett otaligt frukost-på-sängen och ett flertal möte med älg varav en i simtagen (tystnaden som uppstod när jag insåg att det inte var en insjöhaj osv).

På torsdag vallning och därefter dela ut lite hundar, sedan en långhelg i Paris. Bara för att och varför inte liksom.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Om att man måste veta skillnaden. Om färglösa hinkdagar, vallning och en långhelg i Paris.

  1. Kei skriver:

    Min snoppskadade kelpie hälsar att han är lite tuffare nu.. :) puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s