Va!?

AIMG_9202BIMG_9195

Bloggen verkar mest få uppmärksamhet när hemmet förfaller, jobbet känns övermäktigt och unghunden har ätit upp alla nya tubsockar från ICA MAXI ;). Alla andra dagar av kompledigt i sol, havspromenader, öl- och uteätartid, filminspelningar, nakencharader, stadspromenader, second hand-shopping, trashhusvisningar vid säveån och lunka-på-dagar glömmer jag av bloggen och minnessparar i lyckobanken. Jag i allra högsta grad med massor av projekt i gång som vanligt och frodas i midjemått av amerikanska pannkakor och god öl, erfarenheter, smilband och vidgade vyer. En mer rättvis bild av hemmalivet finns på Instagram som elinastrom och inte sällan under hashtaggarna #attackmås #unghund #espresso #prickig och #whiskey ;).

Den seriösa hundträningen ligger rätt mycket på is och jag orkar just inte ha något dåligt samvete över det. Längtar efter bra vallningsmöjligheter så att hippien kan få blomma. Desto mer så länge turer vid havet, pipgriskastning vid frukostbordet, hejdande av unghundsinitiativ på diskbänken, vattentrask på Västra Djursjukhuset och gemensamhetspromenader vid grustaget. Och filminspelningar för Göteborgs Hundarena:

Strax gospelkonsert, en famn att känna sig hemma i och sedvanliga första tjugo sekunderna av valfri film innan jag slocknar som en sten.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s