Dumb ways to get fired


November har bjudit på en topp-10-sexig mix av ovanlig kreativitet i helt obegriplig maskopi med evighetslånga men inte särskilt akuta ensambesök (utan kaffe) i både livets & dödens väntrum. Efter att ha lusläst upphovsrättslagens inskränkningar gällande samröret mellan tovade jultomtar & offentlig konst var jag & Lene idag ute på ännu en runda som bland annat bestod i att leta efter ”en trähäst” nånstans nära ”en barnstuga” (sic!). Det enda vi emellertid hittade var en trött miniatyrhäst i olagligt elfenben & en fågelholk i horisontalläge medan den nyfallna snön smälte till ingenting på het asfalt i samma takt som våra förväntningar om succé.

Dessutom hade någon monterat ner ”Ugglorna” från 1986 med endast en optimistisk ”SOS-Lerums kommun”-lapp kvarlämnad på de öde parkbänkarna i någon form av påklistrat uti-fall-att. Utifall att vadå – de obefintliga ugglorna skulle självantända? Hoppet sjönk & kanske kunde vi frågat någon, men det gör man ju fan inte bara sådär i en handvändning, det förstår ju vem som helst.

Nåväl – slutet gott eftersom Tomtefar 1 & 2 frimodigt lyckades få till en offentlig live-sex-akt mot reliefen i trä under galonbarnens nyfikna pekande.

Efter detta tog fortskred planering fart gällande pizzaförsäljning med inbyggd syndernas förlåtelse INKLUSIVE oblater, vaselin & nattvards-bag-in-box-vin med utan moms, serverad i flanelldräkt med evig konst-schnee från Hollywood. Endast under Hönöveckan 2013. Men framför allt planerade vi under vilka tider det skulle vara lunchstängt på grund av pizza-på-annan-ort.

& sen uppkom vissa svårigheter med budgeten då vi helst av allt jobbar gratis & så gärna bakar en ny om kunden inte är nöjd tillsammans med det faktum att vår extremt ineffektiva konsult som för både för långa memoarer & lägger upp pizzaspatlarna i bokningssystemet faktiskt går på löpande timmar SAMT det faktum att vår ekonom inte vet vad moms är. Men det mesta löser sig längs vägen, framför allt med en inkonsekvent plattform att luta sig emot & någon som ”tar den kostnaden” & peppande säger ”vi kör på det!” i skräckslagen entusiasm.

Jag & Lene bokade dessutom in ett par träffar med ”planering” samt ”kvällsjobb” kring fotosyntesprojektet för att förekomma att nån inser att PIZZA-KEBAB i Sjövik lyder under samma SNI-kod som syndernas-förlåtelse-på-oblatbotten & därför fattar misstänkar. MEN det är bara att stålsätta sig & säga nej (tills nån insisterar).

Då är det bäst att ha föregått situationen & redan ha en kontaminerad tops i handväskan.

Imorgon hoppas hoppas jag på en trevlig lunch av ”inte direkt sönderansträngda” huvudkomponenter på den palliativa avdelningen i Partille. TGIF!

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s