Bilder, what – lila hår! samt en bröllopstripp till Öland.

Kortversionen – jag blev uppsalabo ett tag, passade på att träffa min dimridåvän N, plocka jordgubbar, avslöja hemligheter & äta sushi innan jag for ner till Eskilstuna för att hämta Dan på IVA som enligt mekanikern ”inte var den mest välskötta 9-5 de sett” (!), finfika med Linda på Waynes, prata bort några timmar med Lena & gips-Stig & sent omsider fara hemåt mot bästkusten i blå skymningstimmar.

Väl hemma insjunknade jag drastiskt & totalt i förkylningsvirus men roade de oförskämt pigga djuren hjälpligt med lydnadsträning & stadsspår. Hippie som i vardagen just nu växlar mellan att vråla som ett lejon-i-målbrott & klängklättra i famnen är en riktig liten spårgud som klarar terrängskiften, vinklar & hårda underlag med samma noggranna med effektiva frenesi. Tvist har fått en lydnadsinsats med fokus på belönad stadga i kedjor, språngmarsch med ambition om mindre jämfota-hopp-i-språng-marsch än inte & ostövliga ff-svängar.

Däremellan har jag hunnit med att kolla på Thåström på Röda Sten, druckit Leonard Sax-drinkar, laga mat utan grönt i, åka buss med tvättkorg, telefonpratat, ätit krabba, gått finpromenad med Bess, lånelabrador & kortben i grustaget, sett Take this waltz på bio, ätit popcorn till lunch, familjefikat på DaMatteo, lyssnat på Sommar i P1 & bluegrass-radio, varit på jobbet & attesterat fakturor samt ätit mängder ipren.

Idag lånade syster Hippie för en hundtricket-manöver utanför NK som sedermera resulterade i ett lika spontant som suspekt hårfärgningsprojekt till mitt slitna. Det är emellertid fortfarande höljt i dunkel hur en burk ljusbrunt & en burk rött tillsammans kunde resultera i mörklila :-o

Imorgon blir en tripp norröver för att sedan direkt fara för bröllopsfotografering på Öland över helgen. Hippie åker på kollo med lektant Vera (som förövrigt blivit uppflyttad till ag2, tagit en pinne i ag2 samt tagit en hopp1-pinne med klassvinst på fyra sekunders marginal  – duktiga!) medan Tvist följer med mig österöver som förste bröllopsfotoassistent & vandrarhemskompanjon.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Bilder, what – lila hår! samt en bröllopstripp till Öland.

  1. Emelie skriver:

    Meh.. Bild på det lila då! :-D

  2. Hanna skriver:

    Första bilden är sjukt mäktig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s