All I’ve had for breakfast is coffee & plan B

Fint som snus – med elisabethtid på hemmaplan, southern comfort-likör, ICAs pannkakor version två (I STEKPANNA), promenadtid på gråboängar i gråboväder med valp som springer fort som benen bär & tid med vänner som utan & med ord just förstår exakt.

Inte fullt fantastiskt – glappet mellan förväntningar & givna möjligheter, formuleringen ”små turturduvor” om kompetenta kollegor & eventuellt det faktum av jag uttryckligen bad vederbörande dra åt helvete, att värma plättar i durkslag & bli biten av spisen & det där att det just nu alltid fattas något för fullbordat – & ibland till & med för tillräckligt bra.

Jag vet ännu inte om det är livet eller jag själv. Men med en handfull allierade längs vägen brukar det lösa sig ändå – väl? Med livet följde tyvärr få instruktioner.

Härom kvällen hippiekurs för Mona K med apportering & undergångslägganden som huvudtema. Apporteringen har inte riktigt lossnat även om jag har både gripanden (med & utan skall), tassar & ben överallt, mycket känslor & god vilja. Panglägganden i alla former sitter som en smäck.

Imorgon kompledigt & eftersom jag insåg att ickestäd funkade fint tillsammans med rättavänner ska jag istället ägna dagen åt utomhusluft & aktivering av djur & kvällen åt senatimmar & att på valfritt vis bädda in bekymmer i vadhelst fluffigt & med mjuka kanter.

Premiärbloggar från iphone på grund av avsaknad av dator & breda band, men bättre än inget – visst?

All I’ve ever had for breakfast is coffee & plan B.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s